Babeboo Meow
Goodnite
Saturday, 20 September 2014 @ 08:45 | 0 Comment [s]

In 2014 have many dugaan and gila bapak ah nak tempuh. And nak tau? Tahun 2014 tahun kehilangan keluarga. Aku kehilangan sepupu aku. Then opah aku yang paling aku sayang. Memang la tahun ni aku tak rasa susah macam 2013. 2013 lagi lahh. Sesak gila babi. Tahun ni la rsa mcm senang sikit. Tapi tu lah. Maybe Allah amik someone or some else yang penting but Dia tak kejam. Dia gantikan dengan sesuatu yang lebih baik. So from of that i being more strong to make my days more feeling happy and aku akan lebih hargai kehidupan aku lepasni. 

Papepun aku nak bagtau yang aku sayang sangat kat mymum. Okay bye takde byk masa nak layan blog lagi kbyee assalamualaikum. take care. 


Older Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite