Babeboo Meow
ADIK KESAYANGAN
Sunday, 11 March 2012 @ 04:04 | 0 Comment [s]


mior danish affendi 
mior danish adam 


ni fendy , tomeyy ken ? hhi 


nyna ngn adam . aduhh malu >.<

HOHO tayang pic dlu , ehem-2 ni larhh adik aku . dorang ni nakal sangat . sayang dorang sesangat  . walaupun nyna slalu lepo korang nyna tetap sayang korang taw . lepas ibu amik korang kat kampung , excited skit nak jalan . kakak aku tinggal . best sangat semalam . membazir duet kat tesco hihii seronokkan . dari petang sampai la malam . malam pulok pegi cc depan rumah g men game GTA haha pandai pulok adik aku main natang uh . aku ape lagi join lerr sekaki . jadi laa tige kaki . haha . takpe adik-2 ku walaupun korang tak dpt kasih sayang ibu ayah . nyna akan cube tuk wat korang happy .

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 


hee dah lah lupekan jelah pasal tuh . asalkan kita heppy kenn . okay byee ~
Assalamualaikumm .

Labels:



Older Post | Newer Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite