Babeboo Meow
GADUH GADUH GADUH
Friday, 23 March 2012 @ 14:29 | 0 Comment [s]

kalau couple nie tak boleh ker kalau tak bergaduh ? 
semua nya tak kena . apahal nye ? tak faham aku . 
hurmm tadi baru lepas gaduh dengan boifie aku . 
gaduh pasal cemburu buta la citernyer nih . kalau sayang sekali punn dear ,
jangan nak bonggok sangat lah sayang . 
aku tak kesah kalau kau nak kata aku pasang scandal ker ape ke
bende nye tak betul kann ? 
suka hati kau lah erol oii . malas nak gaduh pasal benda-2 uh . 
hurmm tapi kalau kau dah mintak putus pasal bender tuh
susah sikit nak terima sebab aku dah sayang kat kau .

hurmmm malas nak fikir dah . kalau nak putus , putus ar
aku dah malas nak halang kalau itu keputusan kau babe .
hope kau boleh bahagia dengan orang yang sayangkan kau gila-2
bukan macam aku kan :) yer aku sedar .
aku memang cmnih susah nak sayang kat orang sampai kau pon maybe dah
bosan erk ? haha ouke finee .  now aku takde sesape dah .
malas nak couple and malas nak cari  . biar je dea datang sendiri
 heee ~ ade yang nak couple dengan aku ? 
be serious kay dengan aku . tapi if kalau kau just nak mainkan perasaan aku
kau boleh GODIE yer sayanggg . 
HAHA . 

mesti kau tak tahu kan yang aku senyum dalam tangisan :')




Older Post | Newer Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite