Babeboo Meow
MEMANG BABI LA CITERNYE
Tuesday, 27 March 2012 @ 03:17 | 0 Comment [s]

time memasak td , fon aku kena rampas . huh celaka punya cikgu . dah la taklawa . buat muka anjing lagi . kau ingat bagus ker ? ttbe jerr . kau ingat dah nak naik pangkat sebagai guru displin , kau boleh belagak erk nak rmpas fon aku haa sial ? celaka . punya ramai yang bawak fon . fon aku gak kau nak amik ? giler ah . huh . 
kalau kau amik simcard aku ker bender len ker takpe gak . hurmm mcm ner nak contact bf aku dah pasni ?? 
ini tidak adil ini tidak adil bagi ku . arghhhhhhhhhhhhhh .. gampang ! huh sabar jelaa . 
herrmm maybe ni dugaan tuk aku kann .
hee tapi .. 


kau tgok ah sial apa yang akan jadi kat kau seterusnya wahai si babi pengambil fon ^^
be happy dulu kayy .


Older Post | Newer Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite