Babeboo Meow
Sekolah -.-
Friday, 27 April 2012 @ 03:40 | 0 Comment [s]

Seriously aku tak biasa dengan sekolah baru yang aku baru datang nie aishh 
kelam gilaa -.- hari rabu aku pakai baju KRS and seluar yang hijau lelaki tuh . 
Perhh mak kena bukak bahagian yang aku jahit mcm skinny tuh . 
alaa ramai agi yang uad cmtuh . aku je sorang kena -.- Fuckk jer 
pastuh tudung aku dea kata singkat ? aishh melampau dah nie bro . 
kira ok laa bawah drpada paras bahu . nak ape ke lagi ? nak aku pakai
tudung mcm telekung ke hape ? elehh aku baru wat salah sikit dah nak kecoh ,
yang pasal dating-2 kat sekolah tu tanak amik tau lak .
Poyo larr . pastuh kasut kungfu pun takley pakai . aishh lagi melampau .
Mak aku penat beli senang-2 jer kau nak tembok kasut aku then buh tali rapia eh .



errrr amik kau ee benci werk muntah skit . 



Older Post | Newer Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite