Babeboo Meow
KENAPA DENGAN AKU ?
Monday, 14 May 2012 @ 05:19 | 0 Comment [s]

ari nie , ari tension sedunia bak kata kakak aku 
hermmm aku tataw nape ngn aku 
aku sekarang lebih suka untuk bersendirian 
tak suka ada orang lain dalam otak aku 
asyik nak menangis je keje . 
entah manee pergi diri aku yang dulu ?
mana pergi wajah ceria aku yang dulu ? 
hmm entah lahh . aku susah nak gembira ...

tadi exam , datang skola pun dalam kul 8 lebih cmtu 
pastu dlm kelas tidur lepas jawab kertas 
time rehat lak . aku tak boleh nak makan  
mud takde langsung and tak terniat pun nak makan 

masa exam khb . aku main hentam je ABCD 
tak bace pun soalan . malas dan bukan mood 
hmm rase nak menangis time tu . 
lepas tu aku lepaskan tension dekat kertas soalan khb . 

tgok lah ape jadi . ehehehehehe
dapat tau cikgu gila tuh comfirm aku kena bebel . 
tapi dengan cara ni dapat hilangkan stress aku . 


hurmm kbye ~ iloveyou my blog :') 



Older Post | Newer Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite