Babeboo Meow
:'D
Saturday, 23 June 2012 @ 23:01 | 0 Comment [s]


Ermm masuk ni dah seminggu tanpa dia , Yes dia ada orang lain sudah :')
Sokay lah biee aku tak kesah dah nak cintuncintun dengan kau :'P
kau memang siksa jantung aku dah serik dah couple cukup la smpai sini . 
tgok laa kalau mane yang pandai amik hati aku or 
pandai jaga aku , maybe aku bole kot terima cinta awokk tuh ^^ 

Aku hantar meseg hari ape tah . lupa dah . 
aku cakap "lepaskan aku and anggap je sayang kita 
terhalang dengan dugaan macam ni , Jangan contact aku 
sebab aku tak penting bagi kau" 

HAHA , aku bagi msg mcam ni still takde pape berlaku ? 
haha nampak sangat kan tak perlukan aku . Okay dah sekarang
aku betul-2 single sebab takda jwapan dari kau .
okay byee sayang :') 



Older Post | Newer Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite