Babeboo Meow
Hakikatnya aku memang bodoh :')
Wednesday, 6 June 2012 @ 09:26 | 0 Comment [s]


                                                      
sory sebab aku amik gmbar kau :'D heeeee 

Hahaha ? who this boy ? ihatehimm :'| kau tahu aku sayang kau gilaa .
pe salah aku sampai kau buat aku mcm niee ??? sakit wehh sakit hati nieeee . 
kau peduli hape kat aku ken ? mang kau tak pernah amik tau pasal aku .
oke its oke ! aku tak hadap la kasih sayang kau tuhhh :''\ 
dulu aku mampu lupe kan kauu but now aku taktahu nape ? 
sedangkan dah berape bulan dah kau tinggalkan akuu kann sayang ? 

hakikatnya aku memang bodoh sbb sayangkan org yang takpernah nak 
hargai akuu . sokay lahh maybe kau akan rase satu hari nanti . 
emm dah la maybe takde jodoh kan ? tapi asal selalu je aku nampak kau ?
kenapa ? aku tak hadap la perasaan bodoh aku nie . aku benci kau ! eeee
benci benci . aku dah ade orang lain yang sayangkan aku . ok lah jangan datang lagi 
dalam hidupp aku lah gile . grrrrrrrrrr . 

 aku dah bahagia sekarang and please jangan muncul lagi 
depan aku walaupun kau tak pinta . wuerkkk :'p benci kau .


Older Post | Newer Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite