Babeboo Meow
Its hurt'
Wednesday, 13 June 2012 @ 04:37 | 0 Comment [s]


Semalam is bad day bagi aku , non lucky to me right ? :') 
but god always with me . aku tak sangka . 
membe macam ni . to me dea membe bawak neraka jee
heyy blog aku suka hati laa sebuk jew . 
to stalker babi aku :') bukan awak la sayang . awak baik . 

aku ingat kau kawan aku . tapi aku salah tafsir . 
aku salah and aku silap . aku silap besar . 

 hurm ramai yang tak puas hati atas tindakan aku . aku ibarat biarkan .
pada yang tahu kes ni . aku sebenar bukan taknak balas ape yang dea buat 
kat aku tapi aku tak sempat cause aku lebih pentingkan maruah aku masa tu .

aku lari terus g toilet and for the firstime aku meraung gile semalam . 
dia betul-2 buat aku malu kat sni . kalau aku bohsia takpe kau nak malukan 
aku dengan cara macam ni sayang . kau lah kawan kebahbian aku :') sorry 
aku layan kau baik selama ni . tapi kau buat aku mcm kuli batak kau jee. 
seyes dulu aku lah tak pernah kena pijak mcm ni . 
semenjak aku dtg skolah ni aku betulbetul lemah . 
dulu aku ingat lagi aku la orang yang paling reti nak melawan if 
ade yang cari pasal dengan aku . but now ? 
what happened to me god ? 

aku betul-2 dah berubah and aku bukan diri aku yang sebetulnya . 
aku nak diri aku balik ! please :'( pleaseee .

mungkin kawan baik dia yang lain akan ckp bende ni sikit je .
but bagi aku . ini maruah aku . kau org takkan faham .
if kau org ada di tmpat aku sekarang ni maybe kau orang akan rasa . 
and maybe akan rasa taknak hidup . 

emm cukup takat ni . aku menyesal kenal kau . 
menyesal sangat kay :') 
walaupun kau dah mintak maaf  , aku still tak boleh terima . 
di ulangi , aku still tak boleh terima !

tuhan akan balas balik or aku yang akan balas balik . 
ikut suka kau nak kata aku ape . byee . 


Older Post | Newer Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite