Babeboo Meow
No tittle
Saturday, 9 June 2012 @ 11:24 | 0 Comment [s]

Esok ahad . wuhhhhhhhhhhh tak sabo nak sekolah wehh -.- 
ahh iloveyou like a love song bebeh hahak tatau nak taip pe . bedal je le . 
btw aku tak sbo nak g sekolah nak angkut beg and buku 
hehehe show me the meaning of being lonely . lonely dekat skolah bruu 
suka sangat :* hmm aku tak kesorangan la sbb aku ada kawan yang baik 
Ohh hikmah iloveyouuu my friends ^^  tataw la nape aku slalu rindu kat dea . 

rindu tgok muka dea yang comel tuu  and dea baik :) aku suka dea 
hehehe suka cara dea . hihiiihihik . selalunya aku rehat kat kantin dengan dea and 
sorang lagi membe kelas aku si siti . dorang baik sangat dengan aku . 
thanks aku hargai sangat layanan korang kat aku ^^ 

emm sekolah ni memang boleh buat orang berjaya .
sbb aku elok-2 mls belajo , rajin terus hehe tp sikit-2 laa
tak terus dup trus rajin . emm  

tapi kann kadang-2 aku malasnya nak belajo ya allah tuhan je tau 
hope ade yang dapat bantu mengubah diri aku jd rajin 
lepas ni hehe aku mengharap sangat nii :3 

ni le hikmah yanty


comel kann >.< aku sayang dia

hehe nanti aku update pasal kawan aku yang lain okay
byebye my blog muahhh muahh kanan kiri :'D
assalamualaikum .


Older Post | Newer Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite