Babeboo Meow
Teringin :'\
Wednesday, 6 June 2012 @ 10:22 | 0 Comment [s]


Wowwwwwwwwwwwwwwww comel nya alangkah best nye bear nie jadi milik aku 
time birthday aku nanti ? haha sape la nak bg kann ? mahal ni wehh . tgok kat kedai seratus wooo
tapi yang besar punyaa laaaaaa ^^ untung la weyh sape pernah dapat dr org tersayang .
kan kan kan ? hahahahah pernah la jugak aku dapat dri ex-bf kesayangan akuu . 
dia kasi time birthday aku , hihi comel jer hadiah nyer :'D and
time tuh aku belum start keje lagi hee :D aku chance la jumpe dea 
 hahah ade lagi hadiah tu dalam kotak . malas nengok-2 dah . 
karang tak pasal pasal teringat kat ex aku tuuu . eeeeeee hateyou

hadiah tu kalau budak-2 tgok pun suka punya lahh . tak tipuu :p 
adek aku yang 2 org tuh pon kalau dpt tngok bende tuuu comfirm tangan takmau diam
pernah gak sekali adek aku mintak kebenaran kat aku , nak hadiah tuu . 
Hahah jangan harap aku nak bagi . patung domokun yang dorang mintak tuu pon
entah dah jd belacan aku nengok . hahah wuerkkk :p 

Amboi mcm karangan lak meleret nak baca . emm okay laa ^^


Older Post | Newer Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite