Babeboo Meow
Will always in memories :')
Saturday, 30 June 2012 @ 08:18 | 0 Comment [s]


Hari ni aku terpaksa datang skula cause ade teknik menjawab kertas soalan khb .
lol bangun lambat dtg kul 8.3o and sepatutnya kul 8.oo huhuww 
asalkan aku datang , hewhew cikgu syarifah tnye npe lambat and aku ckp 
jee la bgun lambat . huhuh 

Hahar masa taklimat dijalankan aku tak tumpukan perhatian sgt
sbb nanti aku ngantokk , huhuw . macam-2 aku buat takbagi tido . 
melukis , menconteng ler . haha chepak and aku menggila atas kertas . 
mcm-2 kitaorang tulis buat dialog la , hikmah pun mnyebuk jugak .
buat dialog beserta lukisan , haha ngekek aku gelakk , 

~Time Balik~
Is the best memories yang aku tak dpt lupekann . lawak gila 
masa tu aku , hikmah , eyda and leyna balik ikot belakang , 
ouhh shits pintu pagar kunci , arghh lol , haaaaa dunno what to do masa tuu 
dah la pagar tinggi . haha hikmah the first panjat dulu , lepastu
aku plak , lepastuu aku turun balik sbb kain ade bunyi mcm terkoyak .
takod lak koyak aihh kang naya jee 
hikmah sempat lagi rakam masa aku merangkak 
mcm askar bawah pagar tuu =.='' huhuw
haha naseb baik takde sape masa tuu ngee 

masa aku dah lepas , turn leyna and eyda lak . aku tgok
jew . gelak kuat-2 tak tahan gelak dahh . lawak gila aksi aksi ganas 
haha tak prnah di buat orang . btw vid tuu nanti aku ubuh kat blog 
mucuk masham nihh . hehe . 

Hikmah , Eyda , Leyna , to korang . thanks arh sbb 
sudi kawan ngn dak bru mcm aku nie . 
korang are the best laa . sporting gila . 
kalau orang len ngn aku time terdesak mcm ni , komfem tak kan
wat keje mcm ni . komfem tergedik-gedik taknak panjat
and snggup nak ikot jalan jauhh nun sana .  
korang memang tebaik , aku sayang korang . 
muahx3 satu sorang kat pipi .


Older Post | Newer Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite