Babeboo Meow
I Still
Sunday, 20 January 2013 @ 00:26 | 0 Comment [s]

  Assalamualaikum. Hmm... Aku rindu sangat dekat Eman walaupun aku dah ada yang punya. Hmm. Sayang, ingat kan kenangan kita dulu? Miss awak sangat-sangat. Walaupun kita break sebab alasan yang tak munasabah. Its okey. Mungkin takda jodoh. Aku faham. Mulut aku kata benci tapi hati kata sayang. Tahu tak, tahun lepas aku sanggup pindah Sekolah sini demi kao and sebab aku taknak lagi sekolah dary sebab aku nakal kat sana. Lepastu? Kao pindah Teknik manjung. sedih woo :( Aku tak sangka pulak boleh jadi macam tu. Masatu aku menyesal pindah smksi sebab kao pergi jauh dari aku. Aku ingat aku datang smksi aku boleh dekat dengan kao, but kao yang pergi jauh dari aku.


Ingat tak benda nie? Kao datang kat aku lepastu kao panggil aku masatu aku ade atas moto. Kao tunjuk hadiah nie kat aku. Terharu sangat. Kao ingat tarikh birthday aku. Hee :') Hadiah ni aku still simpan dengan rapi. Dah nak dekat dua tahun dah dalam kotak merah tu. Dah lama tak sentuh benda alah tu. Haritu je masa nak snap pic benda nie. 

Masa aku dah daftar masuk kat sekolah tu, aku ade nampak kao dalam dua hari je kat sekolah smksi. Bila aku tanya dorang, dorang kata kao pindah teknik. Sedih sedih sedih. Serik dah rasanya nak sayang someone macam aku sayang dia. Bila dah sayang sangat macamtu lah yang selalu berlaku. Maybe sebab ada orang ketiga ataupun dah tak sehaluan. Hmm entah lah. 




Older Post | Newer Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite