Babeboo Meow
I don't have any idea for this tittle.
Monday, 9 September 2013 @ 17:10 | 0 Comment [s]

Hi Assalamualaikum weng wengg brummmm brumm. Haha ape aku merepek. Ngeee harini bosan sangat kat rumah and aku tak pegi sekolah. Haaa bagus sangat kann haha. Ehh kejapp haa ade satu gmbar nak tunjuk.

Bawah dari kiri : Suhaila, Eyda, Farhana, Hawa.
Atas dari kiri : Aku, Taah, Wanie

Ade yang tak masuk masa tangkap nii hadei rindu nyee nak bebuka sesama lagi macam nii doo. Tunggu tahun depan je lahh haishemeeennn. Ehh kejap. Nampak kan kecomelan aku di situ kahkahkah. Menyampah je baca kan ok fineeee hahaha. 

With My babebusuk Eydaa. 

Againnnn. Hahhaa

 Haaaaaaa tu jee lahh. Ermmmmm. 
ehh kejap ade lagiii. 
Ni cerita pasal hari sabtu pulakk haa aku tatau nak pegi ke idok.
Ade event kat ipohh ni pon eyda yg bagitau kat akuu.
Jap jap nak uploadd.

Loading...


Wink wink~ Tu diaa nampak dak? tulisan dalam tu kalau tak nampak alamat dah tak lama la tu hihii. Haa pasal ni aku tatau laa nak pegi ke tak. InsyaAllah aku datang nanti nak jugak usha budak-2 HOT kat twitterr kakakakaka. Ok lahh dah penat nak taip da nii byeeee assalamualaikum.



Older Post | Newer Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite