Babeboo Meow
November will kill me?
Saturday, 2 November 2013 @ 12:03 | 0 Comment [s]



Assalamualaikum emm hi blog lama dah tak menaip story pasal diri aku dalam blog ni. Emm gambar kat atas tu takde kaitan pape pun saja letak. Btw seriously bulan november ni pelik. Start bulan 1november dah macam tak tentu arah. Tidur lama, macam-2 mimpi, mimpi buruk, mimpi gembira. Lepastu cara aku bercakap pun dah lain. Ayien tanya kenapa dah macam lain. Hah macam-2. Emm sebenarnya, aku takut sangat nak lalui bulan november. ermmm Tapi kan, 29november nnti birthday akuu. Macam ade something jea yang nak jadi. Aku takutt.

Semalam aku mimpi pasal gigi patah. Masa pagi tadi dia call then kitaorang share pasal mimpi. Mula-2 dia yang start citer dlu. Ermm tapi dia mimpi gigi atas yang patah, aku pulak mimpi gigi bawah. Hadoi tak ke pelik? Anggap macam biasa jee Lepastu dia cakap, cer try tengok kat google pasal mimpi tu. Aku pon try laa tengok. Lepastu aku terus nangis kuat-2. Ayien dia boleh gelak-2 dia ingat aku memain. Lepas dah lama aku nangis dia tanya kenapa. Baru keadaan berubah jadi serious. Then aku baca kat dia. "Tafsir mimpi mengikut islam". Menangis gila aku masa tu. Badan aku dah menggeletar je. Hmm tapi kat citer-2 orang lain kat blog diaorang semua nya mimpi tu jadi. Dalam masa 2 3 hari mcmtu. Ade yang cakap jangan percaya sangat.

Then si ayien ni gi tanya kat mama dia pasal ni. Mama dia kata kalau mimpi gigi atas patah, maknanya orang yang lebih tua daripada umur kita. Kalau yang gigi bawah orang lebih muda. Pastu ayien kata dia takut. Mama kata "dah ajal dia nak buat macam mana" emm yang ayien da runsing kepala. Aku lagi lar runsing gila tatau nak cakap macam mana dah. Em semoga tak apa-2. Aku sedih lagi ni. Nak ngalir je dah bila citer ni hmmm aku takut sangat. Ya Allah jangan lar amik orang sekeliling aku yang aku sayang. Amin...


Older Post | Newer Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite