Babeboo Meow
Smile in 2014
Tuesday, 11 February 2014 @ 00:10 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum. Hi! Lama dah aku tak update blog ni. Bersarang dah ni. Hihikk rindu sangat kat blog ni. Sekarang dah 2014 and aku dah semakin besar. Alhamdulillah. Pejam celik je aku dah form 5. Ngeeeeeeeee senyum melebar ni hee tak nampak ke? -.-'' 

Okay sebenarnya aku nak story pasal sekolah. Aku ingat nak aktif tahun ni sebab takut dapat plkn. erghh tak sanggup akuu. Hee and then baru-2 ni merentas desa dapat no 6. Walaupun kasut aku tu longgar boleh jugak buat. Seyes macam tak percaya pun ada. Haha. Jadi lar dapat medal pun. Alhamdulillah. Kira okay la tu kan. Pastu aku tunjuk kat ibu. Dia kata okay la tuu. Aku ape lagi seronok la kan. Sapa tak sronok kan bila mak sendiri puji. Hee

Btw aku rasa tahun ni lah tahun paling bahagia berbanding dulu. Coz kakak aku dah abis skola. Dia pun dah kerja and dapat penuhkan apa yang dia wish sebelum ni. Pasni pulak dia nak sambung belajar and hope keputusan spm kau dah elok bulan 3 nanti. And tahun ni pulak aku last nak abis skolah dah. Lepasni boleh keje tolong ibu sara ibu and jaga adik-2 aku ni kan. Ringan sikit beban ibu kan. Sekurang-kurangnye pun aku dapat lah balas jasa ibu walaupun tak terbalas pun jasa dia. Yela kan banyak sangat dah dia berkorban untuk besarkan aku selama ni kan. Tapi kalau takdir aku dipanggil awal nanti, aku harap aku sempat mintak maaf kat ibu segala salah aku dulu and harap ibu halalkan makan minum yang ibu dah bagi kat aku...Erm k lah panjang sangat aku taip ni. Nanti kalau ade masa aku kongsi lagi story aku dalam blog ni. Byee assalamualaikum...




Older Post | Newer Post


Assalamualaikum! Called me Nyna :) Please be nice with me kay. Here my facebook kay FACEBOOK. Thankyou for visit my blog :D




DiaryAboutLoveSite